Oldal kiválasztása

Kezelések

Ayurvedikus életmód és életvezetési tanácsadás

Ossza meg a szeretetet!

Ha konkrét visszatérő panaszai vannak és nem tudja mitől, de már elengedné őket …

Ayurvedikus életmód és életvezetési tanácsadás

Javallatok: visszatérő panaszai vannak, visszatérő élethelyzetek ejtik gondolkodóba, meg szeretné ismerni, érteni a saját testét az ayurveda szemszögéből, megismerné mi az ayurvedikus testalkata szerint a számra hasznos fűszer, étel, napirend.

Időtartam: egyedi ütemezés szerint

 

Ár: 13.000 Ft/60perc

 

Ha konkrét visszatérő panaszai vannak és nem tudja mitől, de már elengedné őket …

Ha folyton ismétlődik egy szituáció az élete során (mindig a „rosszfiúkba” szeret bele, mindig megtorpan a kihívások előtt)

Ha ciklikusan előjön majd elmúlik egy-egy testi tünete (minden tavasszal és ősszel előjön a derékfájdalma) …

Ha szeretne tisztán látni ayurvedikus testalkatát illetően…

Ha szeretne tudni, hogyan hatnak Önre az ízek, évszakok …

Ha szeretne tudni, hogyan maradhat egyensúlyban bármilyen helyzetben …

 

Ahhoz, hogy ezt a szolgáltatásunkat helyesen bemutassuk, muszáj kicsit a mélyére ásnunk az emberi test egyensúlytalanságainak.

Az ayurveda mentor a testi tünetek mögött mindig keresi az azt kiváltó tudati okokat. A betegség fogalma az ayurvedában ugyan is tágabb, mint az allopátiában (Gyógyító eljárás, mely a homeopátiával ellentétben nem kúrálja a hasonlót a hasonlóval, hanem a betegséggel ellentétes tüneteket támaszt. Forrás: https://wikiszotar.hu/ertelmezo-szotar/Allop%C3%A1tia). Az egyensúlytalanság (nevezzük most ezt a könnyebb érthetőség kedvéért betegségnek) anyagban való felépülését sath kriya kala (a „betegség” kezelésének 6 időszaka) címszó alatt tanítják az ayurvédában.

A nulladik állapot a tudati ok megjelenése. A többit csak felsorolás szintjén: a felhalmozódásfázisa, a rosszabbodás fázisa, a vándorlás fázisa, a súlyosbodás fázisa, a tünetek megjelenése a testen (itt diagnosztizál a nyugati orvoslás például refluxot, merev izomzatot, ízületi panaszt stb), végül a betegség kialakulása következik (itt a panaszok már állandósulnak az ember már nem képes eltekinteni a testi tüneteitől, nem segítenek a fájdalomcsillapítók sem). Az ayurvedikus mentor ezen az „úton” vezeti végig, a hozzáforduló FIGYELMÉT. Az okokat a test és a lélek felől is meg lehet közelíteni, ezt az utat mindig a tanácsért folyamodó határozza meg. Amennyibben a beszélgetések során felszínre kerül olyan helyzet, amely nem tartozik az ayurveda mentor kompetenciájába a hozzá fordulót arra hivatott szakemberhez irányítja.

IDE kattintva jelezheti érdeklődését. Amint elérhető a szolgáltatás, rövid üzenetben tájékoztatjuk!

Ossza meg a szeretetet!

Tekintse meg a többi kezelést is!

Lótusz virág leszek

Lótusz virág leszek

5+1 alkamas bérlet

Javallott: családi felhasználás esetén vagy kúra szerű kezeléseknél, mint például a pottali, basti, udwartana vagy mert szeretne rendszeres masszázsban részesülni kedvezményes áron

Időtartam: a választott kezeléstől függ
Ár: a választott kezeléstől függ

Delux csomag

Delux csomag

Nem tudott választani?

Javallot: Amikor a természet is visszatér önmagába: az őszi hidegek beálltától az április végén bekövetkező felmelegedésig.

Időtartam: 180-220 perc
Ár: 24.000 HUF

Pada hasta

Pada hasta

Nincs ideje hosszas rituáléra, de lazítani szeretne? Kéz és láb masszázs egyenlő gyors feltöltődés!

Javallatok: ha idegenkedik az olaj használatától az egész testén, ha nincs sok ideje, de szeretne feltöltődni, feszültség esetén, amely a fejben okoz panaszokat, szem és látás problémák, stresszoldásra, tremoros rángások lecsillapítása, álmatlanság ellen, migrénes fejfájás elvezetésére, hideg kéz-láb effektus, a merev ujjak, feszes ízületek, összezsugorodott ínak, bütyök, csontkinövés és különböző anyagtöbblet okozta fájdalmak a végtagokon, valamint minden olyan esetben amikor a holisztikus szemléletű orvosa ezt a kiegészítő terápiát javasolja Önnek.

Időtartam: 50 perc
Ár: 7.500 HUF

A kezelések teljes választékát itt találja