Oldal kiválasztása

Kezelések

Pada hasta

Ossza meg a szeretetet!

Nincs ideje hosszas rituáléra, de lazítani szeretne? Kéz és láb masszázs egyenlő gyors feltöltődés!

Pada hasta

Javallatok: ha idegenkedik az olaj használatától az egész testén, ha nincs sok ideje, de szeretne feltöltődni, feszültség esetén, amely a fejben okoz panaszokat, szem és látás problémák, stresszoldásra, tremoros rángások lecsillapítása, álmatlanság ellen, migrénes fejfájás elvezetésére, hideg kéz-láb effektus, a merev ujjak, feszes ízületek, összezsugorodott ínak, bütyök, csontkinövés és különböző anyagtöbblet okozta fájdalmak a végtagokon, valamint minden olyan esetben amikor a holisztikus szemléletű orvosa ezt a kiegészítő terápiát javasolja Önnek.

Időtartam: 60 perc

Ár: 10.500 Ft

Ennél a kezelésnél azokra az embertársainkra is gondoltunk, akik feszélyezve érzik magukat hiányos öltözetben. Akiknek nehézséget jelent elfogadni az érintést. Remek terápia ez számukra, hogy tágítsák a határaikat amennyiben ez már nem támogatja őket az útjukon.

Az emberi kezeken és lábakon kivetülnek a test szervei, így amikor ezeket meleg olajos kezelésben részesítjük hatunk az Ön teljes testére. A test 108 marmajának (vitális pontjának) jelentős része a végtagokon helyezkedik el és a masszázs során a fogásoknak köszönhetően ezek érintésre kerülnek. A kezeket csuklótól a lábakat térdtől vonjuk be a masszázsba. A kezelést, mint minden ayurvedikus terápiát melegítő eljárással zárjuk, ami jelen esetben nedves dunsztot takar. A felhasznált olajat, anyagokat mindig az Ön személyéhez és az évszakhoz harmonizálva választjuk meg!

Szeretne erre a kezelésre
időpontot kérni?

Kérdése van? Nem biztos benne, hogy ez a kezelés használna Önnek a legjobban?

Ossza meg a szeretetet!

Tekintse meg a többi kezelést is!

Lótusz virág leszek

Lótusz virág leszek

5+1 alkamas bérlet

Javallott: családi felhasználás esetén vagy kúra szerű kezeléseknél, mint például a pottali, basti, udwartana vagy mert szeretne rendszeres masszázsban részesülni kedvezményes áron

Időtartam: a választott kezeléstől függ
Ár: a választott kezeléstől függ

Delux csomag

Delux csomag

Nem tudott választani?

Javallot: Amikor a természet is visszatér önmagába: az őszi hidegek beálltától az április végén bekövetkező felmelegedésig.

Időtartam: 180-220 perc
Ár: 24.000 HUF

Netra basti

Netra basti

Természetes szemfürdő a látás teljességéért!

Javallatok: szem fáradtsága, sötét foltok a látótérben, szem merevsége, szem kiszáradása, szempillák lehullása, homályos látás, nehézség érzése a szem nyitásában és csukásában, az V. koponyaideg rendellenességei, bedagadt szemek, a szem váta (levegő és éter elem) és pitta (tűz és víz elem) egyensúlytalansága esetén.

Időtartam: 30 perc
Ár: 5.000 HUF

A kezelések teljes választékát itt találja