Oldal kiválasztása

Kezelések

Delux csomag

Ossza meg a szeretetet!

Nem tudott választani?

Delux kezdés

 

Javallatok: Amikor nem csak a tünetek enyhítése a cél, hanem a problémák gyökerének a feltárása. Ez tökéletes és kellemes első lépés a megújulás felé vezető úton.

Időtartam:

két alkalmas találkozás

első alkalom 190 perc

második alkalom 60perc

 

Ár: 55.000 Ft (mindkét alkalom díját tartalmazza)

A legjobb kezdés, ha most találkozik először az ayurvédával!

Ez egy  speciális Aranypávás szolgáltatás csomag amely két alkalmas találkozást rejt magában. Első alkalommal részletes állapotfelmérés történik, majd abhyanga következik. Második alkalommal írásban átadjuk az ayurvédikus elemzés eredményét és végig is beszéljük, hogy biztosan megértse az ott leírtakat és otthon majd már ezekkel az ismeretekkel a háttérben tudjon cselekedni.

Testi és lelki wellness ez egyben. Ezt a csomagot azok számára állítottuk össze akik szeretnék felfedni elsődleges testi problémájuk mögött rejlő lelki okokat. Szükségük van a testtípusuknak megfelelő napi rutin (dinacharya) összeállítására. Szeretnék tudni, megismerni, hogy a mely típusú ételek, tevékenységek szolgálják leginkább testének egészséges, természetével harmonikus működését. Az elméleten túl pedig “bele is szeretnének kóstolni az ayurvédába”  egy testtípusuknak megfelelő tailammal végzett abhyanga keretében a végén gőzkabinban  feloldódva. Tökéletes szombat reggeli program  lehet ez bárki számára, igazi felüdülés!

A feltüntetett ár mindkét találkozás díját tartalmazza!

Szeretne erre a kezelésre
időpontot kérni?

Kérdése van? Nem biztos benne, hogy ez a kezelés használna Önnek a legjobban?

Ossza meg a szeretetet!

Tekintse meg a többi kezelést is!

Lótusz virág leszek

Lótusz virág leszek

5+1 alkamas bérlet

Javallott: családi felhasználás esetén vagy kúra szerű kezeléseknél, mint például a pottali, basti, udwartana vagy mert szeretne rendszeres masszázsban részesülni kedvezményes áron

Időtartam: a választott kezeléstől függ
Ár: a választott kezeléstől függ

Pada hasta

Pada hasta

Nincs ideje hosszas rituáléra, de lazítani szeretne? Kéz és láb masszázs egyenlő gyors feltöltődés!

Javallatok: ha idegenkedik az olaj használatától az egész testén, ha nincs sok ideje, de szeretne feltöltődni, feszültség esetén, amely a fejben okoz panaszokat, szem és látás problémák, stresszoldásra, tremoros rángások lecsillapítása, álmatlanság ellen, migrénes fejfájás elvezetésére, hideg kéz-láb effektus, a merev ujjak, feszes ízületek, összezsugorodott ínak, bütyök, csontkinövés és különböző anyagtöbblet okozta fájdalmak a végtagokon, valamint minden olyan esetben amikor a holisztikus szemléletű orvosa ezt a kiegészítő terápiát javasolja Önnek.

Időtartam: 50 perc
Ár: 7.500 HUF

Netra basti

Netra basti

Természetes szemfürdő a látás teljességéért!

Javallatok: szem fáradtsága, sötét foltok a látótérben, szem merevsége, szem kiszáradása, szempillák lehullása, homályos látás, nehézség érzése a szem nyitásában és csukásában, az V. koponyaideg rendellenességei, bedagadt szemek, a szem váta (levegő és éter elem) és pitta (tűz és víz elem) egyensúlytalansága esetén.

Időtartam: 30 perc
Ár: 5.000 HUF

A kezelések teljes választékát itt találja