Oldal kiválasztása

Kezelések

Netra basti

Ossza meg a szeretetet!

Természetes szemfürdő a látás teljességéért!

Netra basti

Javallatok: szem fáradtsága, sötét foltok a látótérben, szem merevsége, szem kiszáradása, szempillák lehullása, homályos látás, nehézség érzése a szem nyitásában és csukásában, az V. koponyaideg rendellenességei, bedagadt szemek, a szem váta (levegő és éter elem) és pitta (tűz és víz elem) egyensúlytalansága esetén

Időtartam:  40-120 perc

                   

Ár:

     mini csomag: 10.500 Ft /40 perc

     közepes csomag: 13000 Ft/60 perc

     teljes csomag: 18.500 Ft /90 perc

     prémium csomag: 25.500 Ft /120 perc

A védikus írások szerint a fej egy orgona a testen és rajta ülnek az érzékszervek. A szemen keresztül dolgozzuk fel a világlátványt, más szóval emésztjük meg a látottakat a belső adattárolónk részére. A szemben lévő csillogás a tűzre utal, amely az éles eméről árulkodik. A magyar nyelv is őrzi ezt az összefüggést miszerint a szem alélek tükre. Ezért az érzékszervek közül a legfontosabbnak a szemet tartják. A szem wellness kezeléseként is számon tartott netra basti vagy tarpana a következő képen történik: a szemei köré két ujjperc magas tésztafalat építünk. Majd megkérjük, hogy csukja be szemét és langyos gheet öntünk a medencébe. A ghee az ajurvédában hagyományosan használatos anyag, amely állagát tekintve olaj, amelyet a vaj további tisztítása révén állítanak elő. Bizonyos időnként megkérjük a szeme meghatározott irányokba történő mozgatására és gyors pislogásokra majd nyugodni hagyjuk. A kezelés időtartama függ a szem rendelleneségének dóshájától vagyis attól, hogy éter-levegő vagy tűz-víz elem okozta egyensúlytalanságot mutat e. Ezt követően a gheet eltávolítjuk és gyengéd arcmasszázs következik a szem idegi régióiban. Ezt követően megkérjük Önt, hogy pihenjen még egy keveset. Az eljárás befejező rítusa, hogy dhoomapanat (fűszerek keverékének a füstje) gyújtunk meg és Ön ennek terében pihen tovább. Ezt követően megkérjük, hogy a nap folyamán kerülje az éles fényeket és ne végezzen megterhelő fizikai munkát.

Amennyiben úgy érzi, hogy leginkább ez az eljárás szolgálná a testi lelki egészségét, úgy hívjon, vagy írjon könnyen és gyorsan üzenetet a lenti gombok segítségével!

Az ellenjavallatokat ide kattintva érheti el.

Azért, hogy a leginkább a szükségleteihez tudjuk igazítani a kezeléseinket a következő csomagokat álmodtuk meg Önnek:

Mini csomag: arcmarmák érintése + netra basti + wapozone(más masszázsunk mellé ajánljuk)
Közepes csomag: olajos arcmasszázs + netrabasti + wapozone
Teljes csomag: shiroabhyanga + netra basti + wapozone (klasszikus ayurvedikus összeálltás)
Prémium csomag: shiroabhyanga + netra basti+ 20perc svedana box/teljestest szauna (ha csak erre a kezelésre érkezik hozzánk de jól esne egy kellemes szauna is, ezt ajánljuk)

Szeretne erre a kezelésre
időpontot kérni?

Kérdése van? Nem biztos benne, hogy ez a kezelés használna Önnek a legjobban?

Ossza meg a szeretetet!

Tekintse meg a többi kezelést is!

Lótusz virág leszek

Lótusz virág leszek

5+1 alkamas bérlet

Javallott: családi felhasználás esetén vagy kúra szerű kezeléseknél, mint például a pottali, basti, udwartana vagy mert szeretne rendszeres masszázsban részesülni kedvezményes áron

Időtartam: a választott kezeléstől függ
Ár: a választott kezeléstől függ

Delux csomag

Delux csomag

Nem tudott választani?

Javallot: Amikor a természet is visszatér önmagába: az őszi hidegek beálltától az április végén bekövetkező felmelegedésig.

Időtartam: 180-220 perc
Ár: 24.000 HUF

Pada hasta

Pada hasta

Nincs ideje hosszas rituáléra, de lazítani szeretne? Kéz és láb masszázs egyenlő gyors feltöltődés!

Javallatok: ha idegenkedik az olaj használatától az egész testén, ha nincs sok ideje, de szeretne feltöltődni, feszültség esetén, amely a fejben okoz panaszokat, szem és látás problémák, stresszoldásra, tremoros rángások lecsillapítása, álmatlanság ellen, migrénes fejfájás elvezetésére, hideg kéz-láb effektus, a merev ujjak, feszes ízületek, összezsugorodott ínak, bütyök, csontkinövés és különböző anyagtöbblet okozta fájdalmak a végtagokon, valamint minden olyan esetben amikor a holisztikus szemléletű orvosa ezt a kiegészítő terápiát javasolja Önnek.

Időtartam: 50 perc
Ár: 7.500 HUF

A kezelések teljes választékát itt találja