Oldal kiválasztása

Kezelések

Nasya

Ossza meg a szeretetet!

Az agyi régió, a fej és az érzékszervek elixírje

Nasya

Javallatok: mélyülő ráncok, petyhüdt arc, őszülés, hajhullás, látás, hallás és szaglás csökkenése, fej remegés (például Parkinson kór tünetei és Alzheimer kór tünetei), féloldali fejfájás, migrén, ízérzékelés elvesztése, valamint minden olyan esetben amikor a holisztikus szemléletű orvosa ezt a kiegészítő terápiát javasolja Önnek.

Időtartam: 30-120 perc

Ár:

     mini csomag:  9.800 Ft /30 perc

     közepes csomag:13.000 Ft/60 perc

     normál csomag: 21.000 Ft /90 perc

     prémium csomag: 25.500 Ft /120 perc (teljestest szaunával egybekötött a testcsatornák /srotasák megnyitásáért)

Az arcát testtípusának megfelelő hidegen sajtolt harmonizáló olajjal átmasszírozzuk, arcmarmáit (marma pont: energia csomópontok, “ahol ül a prána” ) stimuláljuk ezt követően illatos arcszaunában puhítjuk tovább az arcüregi régiót. Végül néhány csepp tonizáló nasya olajat cseppentünk az orrba, mely segíti a terület egyensúlyi állapotba kerülését és kísérjük a tisztulási szakaszt.

A felhasznált olajat, anyagokat mindig az Ön személyéhez és az évszakhoz harmonizálva választjuk meg!

A nasya kezelés bár nem tűnik igazán fontos kezeléstípusnak az európai ember számára azonban az összes problémát, amit megszüntetni hivatott súlyos pénzekért igyekszünk eltüntetni magunkról különböző intézményekben, mint fodrászat, fülészet, gyógytorna stb. A Charaka Samhita ami az ayurveda írásos emléke és egyben alap mű, [Cha.Su.5 / 56-63]-as részében a következőket írja a nasyával kapcsolatban (a dőltbetűs részeket magyarázat képen szúrtam be) :

„Az esős évszakot megelőző időben, az őszi és a tavaszi időszakban, amikor az ég felhőktől mentes, minden évben három évszak alatt ANU TAILA kúrát (orr olajozó kúrát) kell végezni. Aki az előírt módszer szerint, a megfelelő időben a nasyát gyakorolja, a látását, szaglását és hallását sértetlenül tartja. Haja és szakálla soha nem lesz fehér vagy szürke; a haja nem hullik ki, inkább dúsan megnő. A ferde nyak (torticollis), a fejfájás, az arcbénulás, az állkapocs, a nátha, a féloldali fejfájás (hemicranias) és a fej remegése enyhülni fog. A nasya táplálja a koponya ereket, ízületeket, szalagokat és ínakat, nagyobb erőt adva nekik. Az arc vidám és telt lesz, a hang lágy, határozott és erővel teljes lesz, és az összes érzékelés (a fejen lévő érzékszerveket) tisztul és jelentősen megerősödik. A fej és a nyak betegségei nem jönnek elő, annak ellenére, hogy hogy a test öregszik. A szenilitás hatása nem befolyásolja a fejet. [Cha.Su.5 / 56-63] „

Tehát segít elkerülni a haj és szakáll őszülését, megszűnnek a hajhullás okai, javítja a látást, hallást, szaglást és ízérzékelést, csökkenti a fej remegését (például Parkinson kór tünetei és Alzheimer kór tünetei). Az írás szerint a féloldali fejfájás, ferdenyak valamint az ízérzékelés elvesztése, (ami koronavírus egyik kísérő tünete a beszámolók szerint) mind-mind alul marad a megfelelő időben és rendszeresen végzett nasya alkalmazása mellett.

Ayurvédánk felelős alapgondolkodása az, hogy amennyiben ilyen komoly betegségek nehezítik a mindennapjait, mint például az Alzheimer és Parkinson kór elsősorban legyen kapcsolatban allopatikus és/vagy ayurvedikus orvosával és vele egyetértésben megtisztel minket azzal, ha igénybe veszi szolgáltatásainkat, mint kiegészítő terápiát. A nasya könnyen elsajátítható, néhány alapszabályt betartva. Hosszú távon érdemes a mindennapok részévé tenni mindenképpen meghálálja a szervezete azt a néhány csepp olajat, churnát (növényi port) a megfelelő időben. A nasya szerves része az ayurvedikus napirendnek, amit din-charya-nak neveznek. Amennyiben szeretné, hogy ezt mi végezzük el Önnek, a fent leírtakkal harmóniában, várjuk szeretettel!

Az ellenjavallatokat ide kattintva érheti el.

Azért, hogy legjobban az Ön szükségleteihez igazítsuk  ezt a kezelést, többféle csomagban veheti igénybe.

A mini csomag tartalma arcgőzölés, synusok olajozása, kiürülési szakasz kísérése(más masszázsunk mellé ajánljuk). A közepes csomag arcmarma stimulálást, arcgőzölést, synusok olajozását tartalmazza és a kiürülési szakasz kísérését (harmadik alkalomtól ajánljuk).
A teljes csomag tartalmazza a fent leírt teljes kezelést(ezt javasoljuk ha CSAK nasyára érkezik hozzánk).

A prémium csomag a teljes csomag mellé tartalmaz 20 perc gőzszaunát is.

Szeretne erre a kezelésre
időpontot kérni?

Kérdése van? Nem biztos benne, hogy ez a kezelés használna Önnek a legjobban?

Ossza meg a szeretetet!

Tekintse meg a többi kezelést is!

Lótusz virág leszek

Lótusz virág leszek

5+1 alkamas bérlet

Javallott: családi felhasználás esetén vagy kúra szerű kezeléseknél, mint például a pottali, basti, udwartana vagy mert szeretne rendszeres masszázsban részesülni kedvezményes áron

Időtartam: a választott kezeléstől függ
Ár: a választott kezeléstől függ

Delux csomag

Delux csomag

Nem tudott választani?

Javallot: Amikor a természet is visszatér önmagába: az őszi hidegek beálltától az április végén bekövetkező felmelegedésig.

Időtartam: 180-220 perc
Ár: 24.000 HUF

Pada hasta

Pada hasta

Nincs ideje hosszas rituáléra, de lazítani szeretne? Kéz és láb masszázs egyenlő gyors feltöltődés!

Javallatok: ha idegenkedik az olaj használatától az egész testén, ha nincs sok ideje, de szeretne feltöltődni, feszültség esetén, amely a fejben okoz panaszokat, szem és látás problémák, stresszoldásra, tremoros rángások lecsillapítása, álmatlanság ellen, migrénes fejfájás elvezetésére, hideg kéz-láb effektus, a merev ujjak, feszes ízületek, összezsugorodott ínak, bütyök, csontkinövés és különböző anyagtöbblet okozta fájdalmak a végtagokon, valamint minden olyan esetben amikor a holisztikus szemléletű orvosa ezt a kiegészítő terápiát javasolja Önnek.

Időtartam: 50 perc
Ár: 7.500 HUF

A kezelések teljes választékát itt találja