Oldal kiválasztása

Kezelések

Patra pottali

Ossza meg a szeretetet!

Meleg, illatos növényi batyus masszázs az olajos teljes testmasszázst követően. Két masszázs egymás után!

Patra pottali

Javallatok: szedáció, testi tompaság esetén, hangsúlyosan merev ízület és izmom, hidegség és nehézség érzése a végtagokon, befagyott váll, merev derék, teniszkönyök, merev nyak, arcbénulás, szájzár, meszes csigolyák, spondilózis, valamint minden olyan esetben amikor a holisztikus szemléletű orvosa ezt a kiegészítő terápiát javasolja Önnek.

Időtartam: 20-180perc

Ár:

Mini csomag: 10.200 Ft/ 20 perc

Normál csomag: 34.200 Ft/ 100 perc

 Delux csomag: 51.800 Ft helyett 48.000Ft/ 180 perc

 

Teljes testét meleg olajos masszázzsal kezeljük majd illatos meleg növényi labdacsokkal támogatjuk az ízületek és a bőr fiatalos rugalmasságát és fájdalom mentességét. A felhasznált olajat, anyagokat mindig az Ön személyéhez és az évszakhoz harmonizálva választjuk meg!

Az ayurvédikus kezelések lezárása képen alkalmazott melegítő eljárásokat, amelyek a bőséges olajos teljes testmasszázst követik snigdha sweda -nak nevezik összefoglaló néven. Ezek a szudációs (terápiás izzasztások) technikák arra szolgálnak, hogy a masszázs során kioldott és a kiválasztószervrendszer felé terelt ama-t cseppfolyós állapotba segítse. Az AMA az ajurvédában használatos kifejezés. Ez az összefoglaló neve a sejtműködés során létrejött a testből ki nem ürült anyagok összességének. Ezek lehetnek emésztetlen táplálék maradványok, vagy környezeti ártalmak okozta anyag gyülemek mint például a tüdőben a kátrány vagy a narancsbőr göbjeiben őrzött anyagok. A Charaka Samhita (Ayurveda tudásanyagát tartalmazó egyik fentmaradt írásos emlék) 13 ilyen technikát említ ebből nálunk az európai ember számára komfortosan 4 típusát veheti igénybe a vendég a test lélek és szellem harmonizálása érdekében. Ebből az egyik a pattra pottali. Tehát a teljestest masszázst követően az előre elkészített növénnyel töltött labdacsokat, batyukat folyamatosan melegen tartva az Ön testén oszlatjuk, ütögetjük, dörzsöljük, nyomkodjuk. Az izzasztó kezelés a túlzott vata (tér és éter elem) és kapha (föld és víz elem) eltávolítására szolgál. Az erős pitta (tűz elem) egyensúlytalanságtól szenvedő személyeknél ellenjavallt, ezért a bejelentkezéskor ezt mindig igyekszünk kizárni. Példának említem, a magas lázat, (mert ezzel könnyen érthető az összefüggés) ami egy igazi lázadása a testnek, hogy éljek a magyar nyelv szójátékával. Ebben az esetben (magas pitta dósa bármely okból) ez a kezelés mindenképpen kerülendő, helyette más eljárásra van szükség. Mire jó ez az alapvetően nagyon kellemes rítus?

Kezeli szedációt, tompaságot (élénkíti a testet) a feloldja a merevséget a test ízületeiben, izmaiban, eltávolítja a hidegség és nehézség érzését. Konkrétabban használatos befagyott váll szindrómánál, merev derékra, teniszkönyökre, merev nyak, arcbénulás, szájzár, meszes csigolyák okozta fájdalmak esetén, spondilózis esetén. Kombinált panaszokkal rendelkező test esetében a különböző egyensúlytalansággal rendelkező területeket különböző összetételű pottalival látjuk el, amennyiben erről a bejelentkezéskor értesülünk.

Ha úgy érzi ez a kezelés, ami leginkább segítene Önnek komfortosan érezni magát a testében akkor várjuk szeretettel! Ha a szerelmünkkel az ayurvéda iránt és a túl sok információval elbizonytalanítottuk a választásában, írjon vagy hívjon és javaslattal segítünk!

Az ellenjavallatokat ide kattintva érheti el.

Mini csomag tartalma: egy problémás testrész (derék, gerinc, térdízületek stb)  kezelése.

Normál csomag tartalma: 110 perc abhyangha + 30 perc pottali kezelés

Delux csomag tartalma: “teljes csomag” abhyangha pottali kiegészítéssel 180perc.

Szeretne erre a kezelésre
időpontot kérni?

Kérdése van? Nem biztos benne, hogy ez a kezelés használna Önnek a legjobban?

Ossza meg a szeretetet!

Tekintse meg a többi kezelést is!

Lótusz virág leszek

Lótusz virág leszek

5+1 alkamas bérlet

Javallott: családi felhasználás esetén vagy kúra szerű kezeléseknél, mint például a pottali, basti, udwartana vagy mert szeretne rendszeres masszázsban részesülni kedvezményes áron

Időtartam: a választott kezeléstől függ
Ár: a választott kezeléstől függ

Delux csomag

Delux csomag

Nem tudott választani?

Javallot: Amikor a természet is visszatér önmagába: az őszi hidegek beálltától az április végén bekövetkező felmelegedésig.

Időtartam: 180-220 perc
Ár: 24.000 HUF

Pada hasta

Pada hasta

Nincs ideje hosszas rituáléra, de lazítani szeretne? Kéz és láb masszázs egyenlő gyors feltöltődés!

Javallatok: ha idegenkedik az olaj használatától az egész testén, ha nincs sok ideje, de szeretne feltöltődni, feszültség esetén, amely a fejben okoz panaszokat, szem és látás problémák, stresszoldásra, tremoros rángások lecsillapítása, álmatlanság ellen, migrénes fejfájás elvezetésére, hideg kéz-láb effektus, a merev ujjak, feszes ízületek, összezsugorodott ínak, bütyök, csontkinövés és különböző anyagtöbblet okozta fájdalmak a végtagokon, valamint minden olyan esetben amikor a holisztikus szemléletű orvosa ezt a kiegészítő terápiát javasolja Önnek.

Időtartam: 50 perc
Ár: 7.500 HUF

A kezelések teljes választékát itt találja